عسل و دیابت

اگر شما و یا یکی از نزدیکان شما دیابت دارد و نمیدانید که آیا عسل مصرف کنید یا نه ؟ اینکه چه نوع عسلی مصرف کنید و چه مقدار ؟ حتما این مقاله را تا آخر مطالعه کنید.

عسل یک نوشیدنی شیرین است که حدود 70 درصد آن شامل کربوهیدرات است و هر قاشق غذا خوری آن دارای حدود 15 گرم کربوهیدرات است .بنابراین افراد دیابتی در مورد مصرف آن حتما باید با پزشک خود مشورت کنند و از مصرف زیاد ان به شدت خودداری کنند. چراکه قند خون افراد دیابتی نسبت به افراد عادی گلوکز بیشتری دارد پس باید عسلی را مصرف کنند که نسبت فروکتوز به گلوکز بالاتری داشته باشد .
مقدار زیاد گلوکز عسل باعث شده است تا پزشکان به راحتی آن را در برنامه غذایی افراد دیابتی نگنجانند . با این اوصاف بهترین و مناسب ترین نوع عسل برای این افراد ، عسل اقاقیا است که نسبت فروکتوز آن بالاتر از دیگر انواع عسل است.
مقدار مجاز مصرف عسل طبیعی برای افراد دیابتی در روز حدود 20 الی 30 گرم آن هم تحت نظر پزشک است.
البته تحقیقات نشان میدهد که مصرف عسل برای دیابت نوع 2 مفید هم هست.
عسل همچنین برای پیشگیری از دیابت و بهبود زخم های دیابتی مثمر ثمر است.
پیشنهاد میشود تا جایی که مقدور است عسل را جایگزین شکر کنید .
به این عزیزان توصیه می شود حتما و حتما عسل طبیعی را به صورت خام و از افراد مطمین تهیه کنید.